ROC Rijn IJssel

 • Contactinformatie
  Adres
  Zijpendaalseweg 167
  6802 ED Arnhem
  Telefoon
  026 3129000
  E-mail
  stip@rijnijssel.nl
  Website
  http://www.rijnijssel.nl
  Contactpersoon
  Lenny van Kempen
 • Sectoren en opleidingen
  Sector Opleiding
  Administratie
  Aministratie, Secretarieel, Commercieel
  Audiovisueel Multimedia
  Beveiliging

  Commercieel, Handel
  Internationale handel, Groothandel
  Horeca
  Ondernemer Horeca
  Recreatie, Sport
  Sport & Bewegen
  Techniek Mechatronica
  Zorg & Welzijn, Gezondheidszorg
  Helpende Zorg & Welzijn, gehandicapten


   

 • Profiel van de school

  Voor student/school:

  Wil jij je blik verruimen en stage-ervaring opdoen in het buitenland? Zelf ontdekken hoe jouw beroep in een van de buurlanden van Nederland eruit ziet? Dit kan bij de opleidingen van Rijn IJssel! Een unieke ervaring en een grote meerwaarde om je óók in het gebied van de Ler(n)ende Euregio te oriënteren. Rijn IJssel verzorgt mbo-opleidingen in verschillende beroepsgebieden. Op verschillende, overzichtelijke en veelal kleinschalige locaties in Arnhem, Ede, Wageningen, Renkum, Dieren, Zevenaar, Bemmel, Elst en Nijmegen krijg je competentiegericht onderwijs. In nauwe samenwerking met bedrijven en instellingen in de regio ontwikkelt en verzorgt Rijn IJssel onderwijs. Rijn IJssel wil vanuit de waarden betrokken, betrouwbaar, ondernemend, inspirerend en zelfbewust de beste vakmensen leveren. Dit betekent dat het onderwijs dat je krijgt, afgestemd is op wat de arbeidsmarkt verwacht. Jij bent dan optimaal voorbereid om met de juiste kennis, vaardigheden en competenties de arbeidsmarkt op te gaan!

  Voor bedrijf:

  Rijn IJssel is een sterke, aansprekende onderwijsonderneming voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in Arnhem en omstreken. Onze vestigingen bevinden zich naast Arnhem, ook in Ede, Wageningen, Renkum, Dieren, Zevenaar, Bemmel, Elst en Nijmegen.

  De ruim 1200 medewerkers van Rijn IJssel geven in nauwe samenwerking met bedrijven, instellingen, gemeenten en woningbouwcorporaties, vorm aan onderwijs voor circa 15.000 studenten. Door deze nauwe samenwerking kan Rijn IJssel optimaal inspelen op wat de arbeidsmarkt van studenten verwacht. Hierdoor is dit roc een stuwende kracht voor de sociaal-economische ontwikkeling in de regio. Vanuit een ondernemende houding zoekt Rijn IJssel voortdurend naar nieuwe onderwijsarrangementen. Ook buiten de eigen landsgrenzen om zo ook de euregionale samenwerking te versterken. Rijn IJssel wil vanuit de waarden betrokken, betrouwbaar, ondernemend, inspirerend en zelfbewust de beste vakmensen leveren. Dit alles maakt van Rijn IJssel een Sterk Merk.